Presentatie aan Rotaryclub Diest

Gisterenavond 7 april, presentatie van onze expeditie voor de rotaryclub Diest.

We kregen een half uur tijd om het project voor te stellen aan een luisterbereid en enthousiast publiek. Achteraf kregen we nog vele vragen over mucoviscidose zelf, maar uiteraard ook over de organisatie, de veiligheid en de financiële uitdagingen aangaande ons project.

Zelf hebben we ook kunnen ervaren hoe deze enthousiaste club zich op een fantastische en efficiënte wijze organiseert om allerlei acties op touw te zetten. Op deze wijze bouwen zij een budget op om verschillende goede doelen te steunen. Dus...we maken ook graag een beetje reclame:  http://www.rotarydiest.be/

Ook ons project zal door hen gesteund worden. Maandag wordt beslist hoeveel zij zullen bijdragen aan onze organisatie.

Wie ons kan voordragen in andere clubs om ook daar ons project te komen voorstellen mag steeds contact met ons opnemen.