rdenkingsconcert/benefietoptreden Svenja Van Driessche 6-11-2018

Beste sympathisanten, vrienden, collega's en familie,
6 november 2018, één jaar nadat we afscheid hebben genomen van Niels, organiseren we dit “Concert voor Niels”.

Het wordt een gevarieerd muzikaal programma met een recital voor viool en piano door Svenja Van Driessche (Kandidate Elisabethwedstrijd 2019 en zus van Niels) en Tom Hermans. Na de pauze is er het hoorntrio van Johannes Brahms met Louisa Van Dessel (mama van Niels en Svenja) aan de hoorn.

Voor het concert kan u genieten van hapjes en een drankje.

Tijdens de pauze zal toelichting gegeven worden over de projecten van VZW “Mee naar de top” en over de expeditie “Ecuador 2017” waaraan Niels deelnam.

Net als vorig jaar wordt er een etentje voor 2 personen in “Silo’s Boortmeerbeek” verloot.

U kan kaarten reserveren bij voorkeur via mail (erik.vandenbon@telenet.be). U vermeldt het aantal kaarten en of u zal aanwezig zijn op de receptie voorafgaand aan het concert. Graag ook overschrijven op rekeningnummer BE18736006586465 van de VZW “Mee naar de top”. Uw kaarten zullen dan klaar liggen aan de ingang van de zaal.

Een aantal mensen zullen verhinderd zijn voor het concert. Wenst u in dat geval uw sympathie te laten blijken en deel uit te maken van de viering en het project van Niels, dan kan u één of meerdere rozen kopen. Deze witte rozen (als teken van hoop) zullen -voorzien van uw naamkaartje- rond de urne van Niels geplaatst worden. De prijs van één roos is 10 euro. Het bedrag voor het aantal rozen dat u wenst te kopen kan u overschrijven op bovenvermeld rekeningnummer met vermelding “ROOS”.

Waar? Hofheide Holsbeek, Jennekensstraat 5 te Nieuwrode 3221

Wanneer? Dinsdag 6 november 2018 te 20.00u. Deuren en receptie vanaf 19.00u

Wat? Benefietconcert ten voordele van Muco Ecuador en de V.Z.W “Mee naar de top”

Wat moet dat kosten? Inkom: 25 euro Studenten: 15 euro Receptie: 10 euro

Tot dan, Team “MEE naar de top!”