Deelnemen?

Het is zover. We starten met de selectie van de deelnemers voor 'Muco Ecuador Expeditie 2017'. Een ploeg van 7 enthousiaste mensen is al maanden bezig met de voorbereiding van dit project. 10 avonturiers met muco en 10 begeleiders (waarvan 4 verpleegkundigen, 2 kiné’s, 1 diëtiste en 2 gespecialiseerde artsen) reizen in het voorjaar van 2017 naar Ecuador. Daar zullen we onder begeleiding van lokale gidsen enkele vulkanen beklimmen. De apotheose wordt de beklimming van de Cotopaxi. Deze reis wordt minutieus voorbereid, niets wordt aan het toeval overgelaten. Safety first. Vanzelfsprekend vraagt zo’n reis veel voorbereiding. Daarom beginnen we bijna een jaar op voorhand met de selectie. Deze zal gebeuren door professor Lieven Dupont van Gasthuisberg. Nadien is een infovergadering voorzien op vrijdag 29 april om 20 uur. Hier stellen wij de expeditie aan jullie voor en is er ruimte voor vragen.  

 

Voorwaarden

Lijkt dit iets voor jou? Is het antwoord op onderstaande vragen ‘ja!’, schrijf je dan als de bliksem in door de formulieren in te vullen en op te sturen per mail/post (adresgegevens vind je terug in de formulieren).

  • Ben je man/vrouw met mucoviscidose en ben je niet getransplanteerd?
  • Ben je minstens 18 jaar en avontuurlijk aangelegd?
  • Kan je twee weken verlof nemen tijdens het voorjaar van 2017?
  • Ben je bereid om je gedurende ongeveer een jaar fysiek en mentaal voor te bereiden onder deskundige begeleiding?
  • Ga je ermee akkoord dat er tijdens de voorbereidingen en de reis filmopnames en foto’s worden gemaakt die op sociale media en/of TV kunnen getoond worden?

 

Schrijf je in!

Stel je nu kandidaat door onderstaande formulier te downloaden, in te vullen en op te sturen:

  1. Vul volgend formulier zelf in en stuur het op via mail/post: Inschrijvingsformulier Ecuador (klik om te downloaden)
  2. Laat volgend formulier door je behandelende arts invullen en stuur het op via mail/post: Vragenlijst door behandelende arts in te vullen (klik om te downloaden)

 

Inschrijven is mogelijk tot 17 april.

 

- Alle financiële middelen zijn welkom. Spreek je omgeving aan en help ons op weg. -